Detectie timpurie prin aspiratie Xtralis

 Detectie timpurie prin aspiratie Xtralis

Honeywell Romania expune panourile demonstrative cu sistemul de detectie timpurie prin aspiratie de la Xtraslis in cadrul expozitiei FIRE PROTECHT pentru prezentarea solutiilor eficiente pentru prevenirea dezastrelor.

Sistemul VESDA

Sistemul VESDA de la Xtraslis (companie membra a Honeywell) vine in ajutor in situatiile de urgenta de incendiu prin detectarea celor mai timpurii semne de foc, pentru a tine departe de foc oamenii si bunurile materiale.

Sistemele de detective timpurie a fumului prin aspiratie VESDA ofera cea mai rapida avertizare posibila a aunui incendiu imminent. Detectoarele VESDA ii asigura utilizatorului timpul critic de care are nevoie pentru a investiga o alarma si a initia un raspuns adecvat, astfel incat sa fie prevenita ranirea, daunele materiale sau intreruperea activitatilor.

Detectia prin aspiratie este potrivita pentru o mare varietate de aplicatii, putand furniza o avertizare foarte timpurie de incendiu in cele mai multe medii, de la constructii, industrie ospitaliera, tehnologia informatiei (data center), terminale de transport sau cladiri de birouri.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Informatii de ultima ora