Limitarea focului in centre comerciale: cortinele Coopers Fire

 Limitarea focului in centre comerciale: cortinele Coopers Fire

Coopers Fire furnizeaza de la cortine de fum pentru zone mari ca suprafata pana la cortine rezistente la foc care faciliteaza proiectarea in plan deschis, gama extensa de cortine de incendiu si cortine de fum compatibile cu diferite tipuri de constructii si aplicatii, oferind protectie impotriva incendiilor prin solutii personalizate.

Cortinele rezistente la foc si fum Coopers Fire sunt create sa se adapteze cu designul estetic si comercial al deschiderii zonei scarilor, scarilor rulante si holurilor, astfel ca proiectarea acestora se face respectand reglementarile impotriva incendiilor.

Prevenirea incendiilor prin respectarea procedurilor

Efectuarea unei evaluari a riscului de incendiu va ajuta intregul personal sa inteleaga orice risc de incendiu de care trebuie sa fie constient. Cu echipamente de siguranta impotriva incendiilor, cum ar fi sisteme de sprinklere, alarme de incendiu si stingatoare de incendiu, centrele comerciale raman un mediu sigur si sanatos pentru persoanele aflate in interior. Cortinele rezistente la foc impiedica raspandirea fumului si a focului in toata cladirea, limitand astfel propagarea incendiului. Acestea ajuta personalul aflat in incinta, sa realizeze o evacuare sigura, facilitand lungimea cailor de evacuare. Cortinele antifoc reprezinta un produs ce salveaza vieti.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Informatii de ultima ora